Slagen maken voor ALS!

Angelique De Wit

( Jump 9 | Lid van team: De zwaantjes )

Normal 30fcdc56b60bf7c313580db98c5e93906a6bc80d
van totaal € 500 (331%)
Actie is afgesloten

Meedoen met de ALS Swim; iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het ooit zou doen. Sterker nog, bij het idee alleen zou ik vroeger al moe geworden zijn. Maar het is in 2016 toch zover gekomen, toen Linda Slaghuis en Cilia mij vroegen om mee te doen.
Ik ging me verdiepen in de ziekte, las schrijnende verhalen en zag de patiënten langs de kant terwijl ik zwom. Een daarvan kende ik zelfs, maar was ik al even uit het oog verloren. Boom van een vent, krachtig en sterk ogend altijd. Toen een hoopje ellende, en snel daarna overleden.
Beter onderzoek en een beter perspectief voor ALS patiënten is hard nodig! En daarom zwem ik weer!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.