*


10 augustus 2024  
Geen tijd te verliezen!

    

Na het grote succes van de eerste 4 edities organiseert de Stichting ALS Westland in 2024 opnieuw ‘A Local Swim Westland’.  Op 10 augustus 2024 vindt de 5e editie plaats van dit zwemevenement dat dwars door de gezellige kern van het Westlandse De Lier loopt. Het is een open waterzwemtocht van 2 kilometer. Voor de jeugd zijn er  2 routes van 530 meter en 1 kilometer. 

De eerste 4 edities zijn als fantastisch ervaren door de zwemmers. Mede door het publiek dat massaal langs de kade stond, de vele vrijwilligers, de gastvrijheid van het Oranje Comité  en de hulp van de verschillende belangrijke hulpdiensten. Reddingsbrigade Monster zal  de veiligheid van de zwemmers in het water ook dit jaar weer bewaken. 

Door mee te doen met A Local Swim Westland beleef je niet alleen een prachtig sportevenement en gezellige afterparty maar ben je een grote steun in de rug voor al die patiënten die getroffen worden door deze verwoestende zenuw-spierziekte. Door jouw ingebrachte sponsorgelden kan zeer belangrijk onderzoek ondersteund worden. Onderzoek naar de oorzaak en mogelijke behandeling van ALS en onderzoek  naar de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Je staat zij aan zij met alle ALS behandelteams en vrijwilligers in het land, en met de onderzoekers die keihard werken om de oplossing te vinden. Want ALS staat inmiddels op de kaart, maar moet ook van de kaart!

A Local Swim Westland is een prachtig sociaal evenement dat uniek is voor de regio. Doe je mee?