Voor wie?


A Local Swim Westland is er voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de strijd tegen ALS en die van zwemmen houdt. Je moet daarbij gezond en niet zwanger zijn. Een deelnemer zwemt op eigen risico. We vragen dan ook alle deelnemers vooraf een gezondheidsverklaring en een vrijwaringsverklaring te ondertekenen.

Bij jongeren onder de 18 jaar tekenen de ouders/verzorgers voor toestemming van deelname aan A Local Swim Westland op 15 augustus a.s.

Zwemroute 2 kilometer: vanaf 15 jaar. Er is geen maximum leeftijd, zolang de gezondheid het toelaat.  

Zwemroute 1 kilometer: voor jongeren van 14, 15 en 16 jaar (geboren in de jaren 2004 t/m 2006) is er dit jaar een uitzondering: zij mogen kiezen voor de 1 kilometer route die start vanaf de Brede Lee en direct het dorp ingaat. Deze groep wordt begeleid door lifeguards van de reddingsbrigade Monster.  

Zwemroute 530m: voor jongeren van 10 t/m14 jaar (geboren in de jaren 2006 t/m 2010) is er een JeugdSwim.  Uiteraard heb je minimaal één zwemdiploma. Je ouders/verzorgers tekenen voor toestemming van deelname op 15 augustus. Je zwemt met een begeleider (veelal een van de ouders/verzorgers maar mag ook iemand anders zijn) die minimaal 18 jaar oud is. Wil je graag meedoen maar weet je niemand die met je mee wil zwemmen? Meld het dan even aan de organisatie via info@alswestland.nl .

Teams: je kunt ook in teamverband zwemmen; stel een team samen en schrijf er een mooie, ludieke of bedrijfsnaam bij! Spreek allemaal hetzelfde 'jumpnummer' af, want daar wordt bij inschrijving naar gevraagd.