Voor wie?


A Local Swim Westland is er voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de strijd tegen ALS en die van zwemmen houdt. Je moet daarbij gezond, niet zwanger en niet jonger dan 15 jaar zijn (zwemroute 2km). Een deelnemer zwemt op eigen risico. We vragen dan ook alle deelnemers vooraf een gezondheidsverklaring en een vrijwaringsverklaring te ondertekenen.

Voor jongeren van 10 tot 15 jaar (geboren in de jaren 2004 t/m 2008) is er een JeugdSwim (zwemroute 530m) uiteraard heb je minimaal één zwemdiploma. Je ouders/verzorgers tekenen voor toestemming van deelname op 11 augustus. Je zwemt met een begeleider (veelal een van de ouders/verzorgers maar mag ook iemand anders zijn) die minimaal 18 jaar oud is. Wil je graag meedoen maar weet je niemand die met je mee wil zwemmen? Meld het dan even aan de organisatie via info@alswestland.nl .

Je kunt ook in teamverband zwemmen; stel een team samen en schrijf er een mooie, ludieke of bedrijfsnaam bij! Spreek allemaal hetzelfde 'jumpnummer' af, want daar wordt bij inschrijving naar gevraagd.