JeugdSwim


JeugdSwim 530m: voor jongeren van 10 t/m 14 jaar (geboren in de jaren 2010 t/m 2014) wordt er een JeugdSwim georganiseerd. Zij zwemmen een route van ongeveer 530 meter in De Lee. De startlocatie is ter hoogte van de Sportlaanbrug, vanaf het Scoutingterrein. 

JeugdSwim 1km:  jongeren van 14, 15 en 16 jaar (geboren in de jaren 2008 t/m 2010) mogen ook kiezen voor de 1 kilometer zwemroute die start vanaf de Brede Lee en direct het dorp ingaat. 

Het inschrijfgeld voor deelname aan de 530m route is € 17,50 pp. Hiervoor krijgen zij oa. een handoek, iets te eten en te drinken en tijdsregistratie. Wij verwachten dat zij hun best gaan doen om een sponsorbedrag van minimaal € 50,- bij elkaar te zwemmen. De jeugd is creatief en verzint naast sponsoring door familie en vrienden ook vaak mooie acties; van koekjes bakken, plantjes verkopen, armbanden maken tot klusjes doen. Hierdoor zitten zij al snel aan hun sponsorbijdrage.  

Het inschrijfgeld voor deelname aan de 1km route is € 27,50. Hiervoor krijgen zij o.a. een handdoek, iets te eten en te drinken en tijdregistratie. Wij verwachten dat zij hun best gaan doen om een sponsorbedrag van minimaal € 75,00 bij elkaar te zwemmen. 

Jongeren mogen mee doen als zij in het bezit zijn van minimaal één zwemdiploma en hun ouders/verzorgers toestemming geven door vóór aanvang van de Swim te tekenen bij de registratiebalie. Deelnemers aan de 530m route zwemmen met een begeleider (veelal een van de ouders/verzorgers maar mag ook iemand anders zijn) die minimaal 18 jaar oud is. Wil je graag meedoen maar weet je niemand die met je mee wil zwemmen? Meld het dan even aan de organisatie via info@alswestland.nl . Deelnemers aan de 1km route worden begeleid door lifeguards.

Net zoals de 2km zwemroute worden ook de zwemroutes van de JeugdSwim begeleid door de Reddingsbrigade van Monster. Deelname is te allen tijde voor eigen risico.