JeugdSwim


Voor jongeren tussen 10-15 jaar (geboren in de jaren 2004 t/m 2008) wordt er een JeugdSwim georganiseerd. Zij zwemmen een route van ongeveer 530 meter in De Lee. De startlocatie is ter hoogte van de Sportlaanbrug, vanaf het Scoutingterrein. 

Het inschrijfgeld voor de jeugd is € 12,50 pp. Hiervoor krijgen zij oa. een badhandoek, iets te eten en te drinken en tijdsregistratie. Wij verwachten dat zij hun best gaan doen om een sponsorbedrag van minimaal € 50,- bij elkaar te zwemmen. De jeugd is creatief en verzint naast sponsoring door familie en vrienden ook vaak mooie acties; van koekjes bakken, plantjes verkopen, armbanden maken tot klusjes doen. Hierdoor zitten zij al snel aan hun sponsorbijdrage.  

Jongeren mogen mee doen als zij in het bezit zijn van minimaal één zwemdiploma en hun ouders/verzorgers toestemming geven door vóór aanvang van de Swim te tekenen bij de registratiebalie. Ze zwemmen met een begeleider (veelal een van de ouders/verzorgers maar mag ook iemand anders zijn) die minimaal 18 jaar oud is. Wil je graag meedoen maar weet je niemand die met je mee wil zwemmen? Meld het dan even aan de organisatie via info@alswestland.nl . Ook de JeugdSwim wordt begeleid door de Reddingsbrigade van Monster. Deelname is te allen tijde voor eigen risico.