10 AUGUSTUS 2024 - A LOCAL SWIM WESTLAND - ZWEM JE OOK MEE?

DE INSCHRIJVING VOOR DE 1E LUSTRUMEDITIE START OP 1 MAART 2024. SAMEN STERKER TEGEN ALS!

 

Doneer nu

 

Na het grote succes van de eerste 4 edities organiseert Stichting ALS Westland in 2024 opnieuw ‘A Local Swim Westland’. Op 10 augustus 2024 vindt de 5e editie plaats van dit zwemevenement dat dwars door de gezellige kern van het Westlandse De Lier loopt. Het is een openwaterzwemtocht van 2 kilometer. Voor de jeugd zijn er  2 routes van 530 meter en 1 kilometer. 

De eerste 4 edities zijn als fantastisch ervaren door de zwemmers. Mede door het publiek dat massaal langs de kade stond, de vele vrijwilligers, de gastvrijheid van het Oranje Comité  en de hulp van de verschillende belangrijke hulpdiensten. Reddingsbrigade Monster zal  de veiligheid van de zwemmers in het water ook dit jaar weer bewaken. 

Door mee te doen met A Local Swim Westland beleef je niet alleen een prachtig sportevenement en gezellige afterparty maar ben je een grote steun in de rug voor al die patiënten die getroffen worden door deze verwoestende zenuwspierziekte. Door de door jou ingebrachte sponsorgelden kan zeer belangrijk onderzoek ondersteund worden. Onderzoek naar de oorzaak en mogelijke behandeling van ALS en onderzoek  naar de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Je staat zij aan zij met alle ALS behandelteams en vrijwilligers in het land, en met de onderzoekers die keihard werken om de oplossing te vinden. Want ALS staat inmiddels op de kaart, maar moet ook van de kaart!

A Local Swim Westland is een prachtig sociaal evenement dat uniek is voor de regio. Doe je mee?

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
  Op zaterdag 10 augustus 2024 wordt, na het doorslaand succes van de vorige Swim's, de 5e editie van A Local Swim Westland georganiseerd. De deelnemersbijdrage is €45,-. Hiervoor word je als deelnemer helemaal in de watten gelegd met o.a. slippers, badmuts, handdoek, een maaltijd, drankmunten, tijdwaarneming, omkleedgelegenheid, vervoer naar de startlocatie, entertainment etc. Als deelnemer ga je de inspanningsverplichting aan om minimaal €150,- in te zamelen voor de strijd tegen ALS. De uitdaging is dus om jouw deelname ook te laten sponsoren door familie / vrienden en bedrijven of een eigen actie te starten. De vele donaties, ook al zijn ze klein, maken dat je snel je minimale sponsorbijdrage van € 150,- bereikt. Let op: Er wordt gestart in verschillende 'Jumps'. Wil je graag met iemand samen zwemmen? Spreek dan af in welke Jump jullie willen zwemmen, want bij de inschrijving moet je deze keuze maken.    
A Local Swim Westland 2km - 2024

A Local Swim 2024

02-01-2024 | 17:04

Wil jij in 2024 een mooie uitdaging aangaan? Zwem dan mee op 10 augustus 2024 met de 1ste lustrumeditie van A Local Swim Westland. Vanaf 1 maart start de inschrijving, zorg dat je er op tijd bij bent. Houd onze social media kanalen en deze website in de gaten voor meer informatie.

 

Lees meer | Bekijk alle