Van der Ende Valve Services

Het hart op de juiste plek

( Gekozen door teamcaptain: Jump 15 )

van totaal € 3.250 (293%)
Nog te gaan

Van der Ende Valve Services voelt zich vereerd om deel te nemen aan A.L.S. (A Local Swim) en steunt deze belangrijke zaak om verschillende redenen.

Ten eerste geloven we in het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid en het ondersteunen van gemeenschappen waarin we actief zijn.
Door deel te nemen aan A.L.S., tonen we onze betrokkenheid bij het bestrijden van een slopende ziekte die het leven van vele individuen en families treft.
Het is voor ons een manier om terug te geven aan de gemeenschap en ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van anderen.

Ten tweede staat Van der Ende Valve Services bekend om haar sterke teamgeest en samenwerkingsvermogen.
Door als team deel te nemen aan A.L.S., versterken we niet alleen onze banden onderling, maar tonen we ook onze vastberadenheid om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.
Dit versterkt niet alleen de teamspirit binnen ons bedrijf, maar draagt ook bij aan een positieve bedrijfscultuur waarin solidariteit en mededogen centraal staan.

Daarnaast erkennen we het belang van het ondersteunen van medisch onderzoek en het vinden van effectieve behandelingen voor neurodegeneratieve ziekten zoals A.L.S.
Door fondsen te werven voor onderzoek en bewustwording te vergroten, hopen we bij te dragen aan de vooruitgang in de wetenschap en uiteindelijk aan het vinden van een remedie voor deze verwoestende aandoening.

Kortom, deelname aan A.L.S. is voor Van der Ende Valve Services niet alleen een gelegenheid om onze betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen, maar ook een kans om samen te komen als team en ons in te zetten voor een belangrijke zaak die ons allen raakt.
We zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan het creëren van een wereld waarin A.L.S. geen bedreiging meer vormt, en we zijn trots om dit doel te ondersteunen als onderdeel van ons voortdurende streven naar maatschappelijke impact en positieve verandering.