Tinus

Wij gaan de strijd aan tegen ALS!

( Gekozen door teamcaptain: Jump 2 )

van totaal € 500 (331%)
Team is afgesloten

De afgelopen 3 jaar hebben voor ons in het teken gestaan van ALS. In augustus 2013 kreeg onze broer Mart de diagnose PSMA. De prognose was 8 à 10 jaar, maar hij was vast van plan om het langer vol te houden. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn en heeft hij op 23 september 2015 de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte verloren. Hij is slechts 51 jaar oud geworden.

Omdat wij gezien hebben hoe slopend deze ziekte is weten we hoe hard het nodig is dat er meer onderzoek gedaan gaat worden om patiënten in de toekomst betere kansen te geven. Wij dragen daarom graag ons steentje hieraan bij door mee te doen aan A Local Swim en 2 km in het open water van de Lee te gaan zwemmen.

Wie helpt ons mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.