Schoolslag

We are one

( Gekozen door teamcaptain: Jump 6 )

Normal f8b73f8c4c20934efeeeedbfc11bf486c50906e2
van totaal € 1.550 (169%)
Team is afgesloten
Kom zaterdag 5 mei naar de Cycling Tour & Clinic
 en fiets mee met de maffe zwemmers!!

 

KOM VAN JE STOFFEN BANK EN ZWEM MEE ALS DANK! 

Onder dit ‘motto’ zullen wij, ‘Team Schoolslag’, bestaande uit Tuinders, VrachtwagenChauffeurs, FietsenMakers en BeunHazen, aankomende  zaterdag 11 augustus ons inzetten voor de nog ONGENEESBARE ziekte ALS doormiddel van 2km af te leggen door de welbekende Rivier, De Lee in De Lier! Ook wel bekend als rivier waar de bagger is uitgevonden! 

Wij als Team zullen deze bagger trotseren en willen zoveel mogelijk centen mee nemen naar de eindstreep om de nog ONGENEESBARE ziekte ALS in de toekomst GENEESBAAR te maken! 

Voel jij je geroepen om hier aan mee te helpen en ben je ook nog is thuis in het wielrennen?

Kom dan zaterdag 5 mei naar de Cycling Tour & Clinic! De volledige opbrengst zullen wij meenemen richting de eindstreep op 11 augustus. 

Uiteraard kun je ook doneren zonder 5 mei deel te nemen! 

Met Sportieve groet,

Team Schoolslag!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.