Normal f4e6d36a8e3ef2526cbbacf6cd141316461ab2c4

Inschrijving A Local Swim Westland heeft droomstart

06 maart 2020 14:12

 

Dat het Westland warm loopt voor het open water zwemevenement A Local Swim Westland op 15 augustus 2020 is duidelijk! Op dinsdag 3 maart ging de inschrijving officieel open en nu staat de teller al op 500 deelnemers.

De organisatie spreekt van een droomstart.  Direct al schreven veel deelnemers, ook van voorgaande edities, zich in. Een teken dat men het evenement een belevenis vindt. A Local Swim Westland  wordt breed gedragen, uit alle geledingen schrijven mensen zich in. Van teams om de patiënt heen tot hok Superdik, tot Brandweer De Lier, tot kerkleden die meezwemmen onder het motto ‘Kerk ook in water sterk’. Onder de teams zijn ook veel mooie Westlandse bedrijven waarvan de collega’s met elkaar de uitdaging aangaan. Samen trainen en je laten sponsoren voor deze prestatie of een eigen actie opzetten. Goed voor de teamspirit. Maar ook vriendengroepen, families, buren en een zwemvereniging komen in actie voor de zenuw-spierziekte ALS. Want daar is het allemaal om te doen. Geld inzamelen zodat belangrijk onderzoek gecontinueerd kan worden in de zoektocht naar de oplossing van deze ernstige ziekte en er hulpmiddelen beschikbaar kunnen worden gesteld die niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Bijzonder zijn ook de inschrijvingen van veel teams die zich voorgaande jaren ook sterk hebben ingezet. Nu al staan er 79 teams ingeschreven.  Met elkaar gaan de teamleden schouder aan schouder op naar 15 augustus.  Alle team- en individuele inschrijvingen zijn te bekijken op de actiewebsite van A Local Swim Westland. De organisatie is erg blij dat zoveel mensen zich nu al zo enthousiast aanmelden. Iedereen werkt gestaag door om alles op rolletjes te laten lopen tijdens de 4e editie in augustus zodat het een fantastische dag wordt met elkaar. Wil je ook meedoen aan dit zwemevenement waarbij saamhorigheid, gezelligheid en sportiviteit centraal staan? Wil je je laten toejuichen door duizenden mensen aan de kades en met een trots gevoel uit het water stappen? Ga dan voor informatie en inschrijven naar de actiesite www.alocalswimwestland.nl 

 

Foto (koos Ophorst): Het Westlands Mannenkoor zorgde voor vermaak langs de route tijdens A Local Swim Westland 2018