Normal 6c1a43e6ec69308a446ddc2375c081fa8f90943b

3e editie A Local Swim Westland; Samen sterker tegen ALS!

21 februari 2018 19:57

Op 11 augustus 2018 wordt de 3e editie van het openwater zwemevenement A Local Swim Westland georganiseerd.

ALS Westland bestaat dit jaar tien jaar en het evenement A Local Swim Westland is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar sport, vriendschap, gezelligheid en een fantastisch  goed doel hand in hand gaan. Doe je ook mee?

De deelnemers zwemmen een route van 2 kilometer door het water de Lee dat dwars door de gezellige Westlandse kern De Lier loopt. Het zal de zwemmers aan niets ontbreken. Zij krijgen een badmuts, tijdwaarneming, een badjas en slippers. Na de zwemtocht kunnen zij zich even heerlijk afdouchen en krijgen zij drankmunten en een heerlijke gezonde maaltijd. Busvervoer naar de startlocatie en entertainment wordt ook geregeld.. kortom aan alles wordt gedacht.

De jeugd van 10 t/m  14 jaar zwemt een route van 530 meter en zij krijgen naast iets lekkers te eten en te drinken ook een mooie handdoek. A Local Swim Westland is geen officiële wedstrijd maar door de chip met tijdwaarneming worden de tijden wel geregistreerd. De reddingsbrigade van Monster komt weer met een grote groep lifequards om toe te zien op de veiligheid van de deelnemers.

Meer informatie over A Local Swim Westland vind je op deze website.