For The Unknown Heroes

Alphons de Wit

( Jump 1 (snelle zwemmers < 50 min) )

van totaal € 150 (1696%)

 

For The Unknown Heroes

Voor mijn vriend Pierre van Zinnen waarvoor ik de laatste keer, samen met zijn schoonzoon heb gezwommen. Pierre, die sympathieke Delftenaar heeft het helaas moeten afleggen tegen zijn ongenode reisgenoot. Van dichtbij heb ik weer een keer gezien wat A.L.S. met de mensen en de mensen uit zijn of haar omgeving doet. Daarom ga ik 14 augustus weer het water in.

Ik ga voor alle mensen die worstelen met A.L.S. Mensen die moeten leven met de wetenschap dat ze steeds vaker en steeds meer moeten inleveren. Ik hoop dat velen willen bijdragen door mij of mijn collega-zwemmers te sponsoren. De hoogte van het bedrag doet er niet toe. Het belangrijkste is dat The Unknown Heroes aan de respons kunnen aflezen dat er heel veel mensen zijn die met hen begaan zijn. Dat ze misschien soms denken dat ze alleen staan in hun titanische strijd, maar dat er heel veel mensen om hen heen staan die willen helpen om een remedie te vinden tegen A.L.S. Storten asjeblieft. Doe het niet voor mij, maar voor al die bekende en onbekende helden die zo vurig hopen op een verlossend pilletje.

Bedankt voor de aandacht en donatie en tot 14 augustus langs de Lee

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.