Voor Pierre, niet meer hier, maar diep in het hart

Alphons de Wit

( Jump 1 )

van totaal € 150 (4634%)
Actie is afgesloten

Eindelijk kan ik aan de voorbereiding voor de ALS swim beginnen. Een beetje lichamelijke ongemakken maakte het even onzeker of het wel handig en verstandig was om de Lee in te plompen maar alle lichten staan op groen. Ik heb vanmorgen de eerste kilometer geoefend in zwembad de Hoge Bomen en ik moet zeggen het viel niet tegen. Water was lekker, temperatuur was niet te hoog 16 graden, dus het was een welbesteed uurtje. 

Dit jaar ga ik de plomp weer in voor Pierre van Zinnen de man die weliswaar twee jaar geleden helaas is overleden, maar die nog bij heel veel mensen in het hart zit. Na afloop van de vorige Swim had ik met Pierres schoonzoon  afgesproken dat we deze editie samen zouden gaan zwemmen en dat doen we dus ook.

De eerste donatie is inmiddels binnen gekomen. Buurman Frans Driessen heeft € 20 meegegeven die ik straks even op de rekening ga zetten en dan maar hopen dat de teller snel op zal lopen. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen en in elk geval zien we elkaar 11 augustus in of langs de Lee.

 

Alphons 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.